Hodnocení obchodu

5,0 543 hodnocení
5
530x
4
11x
3
2x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 14.1.2021
+ Rychlost , cena

Avatar autora | 13.1.2021
jsem spokojená, vše bylo OK
Avatar autora | 13.1.2021
+ rychlé a bezproblémové

Mohu doporučit. Bez problému.
Avatar autora | 13.1.2021
+ rychlé, bez problému

Avatar autora | 13.1.2021
+ velmi rychlé doručení
+ kvalitní produkt

Se zubním kartáčkem jsem byla nadmíru spokojena. Po vyzkoušení jsem dokonce objednala rovnou ještě jeden pro partnera.
PK Avatar autora Petr Kokoška | 13.1.2021
Dobrý den, chci poděkovat za skvělou nabídku. Zboží splňuje očekávání. Rychlost dodání až neuvěřitelná. Včera jsem si objednal a dnes ráno už jsem si čistil zuby novým kartáčkem. Komunikace s obchodem byla rychlá a vlídná. Doporučuji tento obchod.
TD Avatar autora Tým dentalweb.cz (Administrátor) 13.1.2021
Vážený zákazníku, děkujeme za zpětnou vazbu a maximální doporučení.
Avatar autora | 13.1.2021
+ Mám již druhý a velká spokojenost

Rychle, kvalitně
Avatar autora | 12.1.2021
+ výborná komunikace s obchodem
+ rychlé dodání

Avatar autora (Administrátor) 17.1.2021
Báro, děkujeme za nákup a kladné hodnocení. Tým dentalweb.cz
Avatar autora | 12.1.2021
Objednávka, doručení bez problémů. Doporučuji na 100%.
Avatar autora | 11.1.2021
+ Rychlost doručení i přes problémy s dopravní společností
+ Přehledný
+ Velmi výhodná akce čtyř balení hlavic ke kartáčku

Chválím vstřícný přístup obchodu, kdy při menším problému s dopravní společností dali hned o problému vědět i přes to, že jsem objednávku nijak neurgovala.
Avatar autora | 9.1.2021
+ Super.

Nic.
Avatar autora | 8.1.2021
+ Kvalitní zboží, rychlé dodání

Avatar autora | 8.1.2021
S obchodem zkušenosti dobré. Jen škoda, že obchod nenabízí možnost zaslání a uložení zboží do balíkovny. Dodávání zboží službou PPL není zrovna nejlepší, je problém být v pracovní dny na adrese ve 4hodinovém časovém období, které mnohdy ani PPL nedodrží. V balíkovně si mohu vyzvednout balíček dle mých možností kdy chci a relativně v klidu a pohodlí. Navíc obchod sám se mi omlouval, že jim PPL nerozvezlo jednu celou objednávku, proto jsem dostal zboží pozdě.
Avatar autora | 5.1.2021
+ Přehlednost

Avatar autora (Administrátor) 17.1.2021
Jitko, děkujeme Vám za nákup a doporučení. Tým dentalweb.cz
Avatar autora | 4.1.2021
+ Zásilka byla doručena až nečekaně rychle a v pořádku, komunikace s obchodem probíhala na výbornou.
- Nic

Vše v pořádku, určite doporučuji.
Avatar autora | 4.1.2021
+ Rychlé dodání zboží. Perfektní komunikace. Velká spokojenost s obchodem i výrobkem - elektrickým kartáčkem na zuby.

Avatar autora | 4.1.2021
+ Zboží je přehledně prezentováno i s videodokumentací.

Osobní, nevtíravé a velmi profesionální jednání zaměstnanců obchodu. Plná spokojenost. Zboží dorazilo do dvou dnů v kvalitním obalu, takže krásný vánoční dárek. Velmi doporučuji.
Avatar autora | 4.1.2021
+ Zakoupení kvalitního výrobku s klientkou slevou Monety Money Bank
+ Doplňkové dárky k zakoupenému zboží
+ Kvalitní výrobek doporučovanými zdravotníky

Avatar autora | 3.1.2021
+ Rychlá komunikace
+ Brzké dodání

Spolehlivý obchod - doporučuji všemi deseti
Avatar autora | 3.1.2021
+ rychá dodávka